•
Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door B&W Onderzoek en Advies B.V. Algemene Voorwaarden | Privacybeleid

Na jarenlange werkervaring te hebben opgedaan bij verschillende onderdelen van de Nederlandse politieorganisatie en in de particuliere onderzoekssector hebben de eigenaren van B&W Onderzoek en Advies B.V. in 2005 besloten een eigen recherchebureau te beginnen.

 

Inmiddels enkele jaren later  hebben wij een groot netwerk en stevige relatiekring opgebouwd. Onze opdrachtgevers bevinden zich onder meer in retail, dienstverlenende sector en logistiek, maar ook in de advocatuur en lokale overheid.

Daar, waar wij expertise niet zelf in huis hebben, maken wij gebruik van de kennis en kunde van enkele gerenommeerde partners. Zo bevindt zich in ons netwerk een uitstekend Forensisch Accountantskantoor, maar ook een Amerikaanse onderneming die gespecialiseerd is in kwaliteitsverbetering van foto- en video-opnames. Daarnaast gebruiken wij de expertise van :

Samen met de medewerkers van Gateskeeper ICT zorgen wij voor een beveiliging van uw IT-omgeving, zowel op het werk als bij u thuis. Vanuit een beveiligde werkomgeving loopt u beduidend minder risico op ‘inbraak’ in uw systeem of op het lekken van bedrijfsgegevens.

Over ons.
Samenwerking

Kuijt Incassomanagement verricht incassowerkzaamheden wanneer uw facturen onbetaald blijven. Wij ondersteunen Kuijt Incassodiensten met het zoeken naar moeilijk vindbare debiteuren en het traceren van verhaalbare vermogensbestanddelen.

Wanneer er, bijvoorbeeld na het onderzoeken van een interne fraude, sprake zijn van een wens tot verhaal van schade en kosten, gebruiken wij graag de diensten van GGN Gerechtsdeurwaarders om beslag te laten leggen op roerende en onroerende zaken.

Met LawWise Advocaten in Breda werken wij graag samen wanneer het gaat om  arbeidsrechtelijke kwesties. Wij kunnen u dit kantoor van harte aanbevelen!

B&W Onderzoek en Advies B.V. is lid van verschillende netwerken en vakorganisaties. Wij noemen er enkele:

(Inter)nationale netwerken

I.P.I., The Institute of Professional Investigators, is een Engelse beroeps-organisatie.

De ACFE is een Amerikaanse organisatie van internationale fraudeonderzoekers welke gerenommeerde opleidingen en bijscholingstrajecten verzorgt.

De World Association of Detectives is een internationaal netwerk van particulier onderzoekers.