•
Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door B&W Onderzoek en Advies B.V. Algemene Voorwaarden | Privacybeleid

Fraude- en rechercheonderzoek

Fraude kent vele varianten. De meesten daarvan hebben wij inmiddels bij onze opdrachtgevers herkend en onderzocht. Op één van onze subpagina’s vindt u meer informatie over deze verschillende onderzoeken. Merkt u dat uw voorraad harder verdwijnt dan uw omzetcijfers kunnen verklaren? Is uw personeelslid nu wel héél lang ziek, en twijfelt u aan zijn verhaal? Komt u uw artikelen tegen op bijvoorbeeld veilingsites tegen veel te lage prijzen? De medewerkers van B&W Onderzoek en advies kennen het klappen van de zweep en staan u bij!

Vorderingen blijven onbetaald, uw debiteuren geven ‘niet thuis’. Wanneer uw debiteur echter onvindbaar lijkt, of écht onwillend is om tot betaling over te gaan, helpen aanmaningen niet meer. In dat geval kunnen wij u van dienst zijn met een onderzoek naar de verblijfplaats van uw debiteur, of een onderzoek naar verhaalbare vermogensbestanddelen. Wij bezoeken uw debiteur en proberen een betaling te realiseren.

Overzicht van onze dienstverlening
Recherchediensten
Incasso- en Deurwaardersdiensten

Incasso- en deurwaardersdiensten

Controle op ziekteverzuim

Ziekteverzuim kost een ondernemer gemiddeld € 250,= per zieke werknemer per dag. Ongeoorloofd ziekteverzuim kan dus behoorlijk in de papieren lopen, terwijl ‘de zieke’ aan de andere kant mogelijk zijn eigen kas  spekt door elders bij te verdienen. Uiteraard kunt u dit niet accepteren! Schakel onze medewerkers in voor een onderzoek naar de waarheid, en bespaar uiteindelijk veel geld!

Toedrachtsonderzoek

Uw verzekeringsclaim wordt afgewezen, en u bent er van overtuigd dat dit onterecht is? Onze medewerkers hebben ruime ervaring in toedrachtsonderzoeken, en onderbouwen met gedegen onderzoek en bijbehorende rapportage de juistheid van uw claim.