•
Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door B&W Onderzoek en Advies B.V. Algemene Voorwaarden | Privacybeleid
Incasso- en deurwaardersdiensten

Wij ondersteunen u bij het zoeken naar moeilijk vindbare debiteuren en bij het incasseren van ogenschijnlijk oninbare vorderingen. Wij verrichten onderzoek naar actuele woon- of verblijfplaats, maar ook naar verhaalbare vermogensbestanddelen.

 

Sommige debiteuren laten niets meer van zich horen wanneer de factuur ontvangen is. In veel gevallen biedt een incassobureau een oplossing, er zijn echter helaas ook situaties waarin dieper onderzoek nodig is. Met ons lidmaatschap van internationale netwerken, alsmede de beschikking die wij hebben over een groot aantal databanken, lukt het ons in veel gevallen de situatie juist in kaart te brengen en u te informeren over de mogelijkheden uw vordering alsnog betaald te krijgen. Dat we hier soms ver in moeten (en kunnen) gaan, leest u hier.

 

Huisbezoek

Wanneer een debiteur niet reageert op aanmaningen of brieven van een incassobureau, kan een huisbezoek vaak snel resultaat opleveren. Onze medewerkers zijn flexibel in hun werktijden, zodat ook bezoek aan debiteuren in de avonduren of weekeinden tot  de mogelijkheden behoort.

Wenst u meer informatie over onze werkwijze, of heeft u een dossier dat u graag geheel vrijblijvend met ons wil bespreken? Neem even contact met ons op via ons contactformulier!