•
Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door B&W Onderzoek en Advies B.V. Algemene Voorwaarden | Privacybeleid
Publicaties

Onze medewerkers worden door journalisten regelmatig gevraagd voor interviews. Onder andere in het blad Management Team zijn inmiddels enkele artikelen verschenen waaraan B&W Onderzoek en Advies B.V. haar medewerking heeft verleend.  

 

                         Lees hier een artikel over interne fraude.

 

                                  Lees hier een artikel over IntegriTest.

MT- Herken de dader2.pdf

Mr. M. van Dijk, arbeidsrechtadvocaat bij CMS Derks Star Busmann advocaten schreef dit interessante artikel.

Voor een van onze relaties zijn wij op zoek naar nog 2 lease-auto’s van het merk Peugeot, type 107, kleur grijs. Oorspronkelijk miste onze opdrachtgever 12 van deze auto’s, 9 ervan zijn inmiddels teruggevonden, een auto is achtergelaten bij een aanrijding (lees hieronder verder).

Het heeft er alle schijn van dat deze auto’s door fraude aan het eigendom van onze opdrachtgever, een leasemaatschappij, worden onttrokken. Heeft u tips over de plek waar een of meerdere van deze auto’s rijden of geparkeerd staan? Meld dat dan via ons contactformulier!

Op vrijdag 7 januari 2011 was John Warrink te horen in een telefonisch interview voor het radioprogramma BNR Leiderschap. Er werd gesproken over bedrijfsspionage, naar aanleiding van de vermeende diefstal van gevoelige informatie door drie directieleden van Renault in Frankrijk.

Oproep!
Contact

De auto met het kenteken

is op maandag 20-6-2011

betrokken geraakt bij een aanrijding, waarna de bestuurder van deze Peugeot gevlucht is. Hierbij is hij geholpen door een andere automobilist. De ‘benadeelde partij’ van deze aanrijding is in de sloot beland. Wie heeft er informatie, en helpt ons de bestuurder te achterhalen?

Lees hier het krantenartikel.