•
Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door B&W Onderzoek en Advies B.V. Algemene Voorwaarden | Privacybeleid

Bij één op de drie bedrijven of instanties komt fraude elke twee jaar voor, minimaal één keer en soms verschillende malen. Deze cijfers vertellen uiteraard slechts iets over de zaken die ontdekt zijn, of waarvan daadwerkelijk melding is gemaakt. Veel fraudegevallen blijven nog buiten het gezichtsveld van de buitenwereld. Soms door schaamte, soms doordat de betrokken ondernemer niet weet hoe en met wie hij een dergelijke situatie moet aanpakken.

Fraude, in welke vorm dan ook, is een serieus probleem voor iedere organisatie. Uiteraard in financieel opzicht, maar ook op het gebied van afbreuk van vertrouwen, imagoschade of motivatieproblemen bij het personeel.

 

Wij verrichten werkzaamheden voor bedrijven, advocaten en overheden. Onze ervaren medewerkers staan u graag ter zijde bij onder meer:

 

 

In het verleden hebben wij op meerdere vlakken onderzoek verricht en ‘successen’ behaald. Van een aantal van onze resultaten heeft de landelijke pers melding gemaakt. Zo is onze inbreng met enige regelmaat te zien bij TROS Opgelicht?!

Fraude- en rechercheonderzoek
Contact

Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Klik op de afbeelding hieronder voor ons contactformulier!